01 ינואר 2021

סיקורה אצה שתשנה את העולם

סיקורה אצה שתשנה את העולם

נכון אומרים שהמזון בעולם עומד להיגמר, 

שאוטוטו המזון כולו יהיה סינטטי וזאת בשביל לעמוד בביקושים הגדולים.

אז ייתכן והפתרון לבעיית המזון העולמית תגיע בכלל מישראל.

נעים מאוד, תכירו את סיקורה, מפעל צנוע ליד כביש 4 בסמוך לחוף מכמורת, שמייצר אצות מהים.


פתאום קם אדם בבוקר ומקים מפעל לגידול אצות בעזרת מי ים.

את מי הים הוא מביא בעזרת צינורות לעבר המפעל.

במפעל המי ים עוברים סינון וניקוי על מנת שיהיו נקיים.

בתוך המים המטוהרים הוא מגדל אצות.

האצות גדלות מדי יום ב- 100%.

בהתחלה הן בייבי אצות ונמצאות יחד עם כל האצות הקטנות כמוהן.

אחר כן הן מועברות למיכלים הגדולים יותר כך שכעבור 10 ימים הן גדולות מספיק ומוכנות למאכל.


את האצה ניתן לאכול כמו שהיא או כתוספת לסלטים, לטחינה, למרקים, לסושי ואחרים.

האצות עשירות בחלבונים וויטמנים ונחשבת סופר פוד ברמה הכי גבוהה שיש.


מפעל סיקורה מייצא את האצות לכל העולם וגם בארץ ניתן להשיג אותו בחנוויות המובחרות.


ניתן לתאם סיור במפעל אשר כולל: הדרכה, קטעי וידאו, טעימות ואת חנות המפעל.







פרטים נוספים

אתר הבית סיקורה

טלפון -  5921*



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מועדון לקוחות גפניקה

 מועדון לקוחות גפניקה - מאז ומתמיד אהבתי לאכול במסעדת הסושי גפניקה. מלבד המחירים הנוחים, האוכל המוגש במסעדות הרשת לרוב טרי וברמה גבוהה. אני...